Karlovarská KSČM představuje kandidátku do krajských voleb: Barbora Vojtová, 46 let, pracovnice KSČM, žije v Jakubově (Vojkovice)

3. 8. 2020

Na čtvrtém místě kandidátní listiny karlovarské KSČM pro volby do Zastupitelstva Karlovarského kraje je Barbora Vojtová, která ke své osobě uvádí:

"V krajském zastupitelstvu bych se chěla  věnovat zlepšování životních podmínek lidí, žijících v okrajových částech kraje. Musí to být dobré místo pro život se zajištěním lékařské péče, dopravní dostupnosti, kulturního vyžití. Podpořila bych vznik umělecké školy v Lokti, protože je důležité, aby v kraji zůstávali mladí, talentovaní lidé a obdobná škola zde, i v okolních krajích, chybí. Mám za to, že politika by měla být především službou lidem a měli bychom směřovat k co největší sociální spravedlnosti. Ve volném čase se, společně se svou dcerkou Eliškou, věnuji geocachingu, plavání, volnému tanci, cyklistice, bruslení, lyžování a čtení".