Karlovarská KSČM představuje kandidáta do krajských voleb: Ing. Jaroslav Souhrada, 60 let, lesní technik, žije v Kraslicích

12. 8. 2020

Na osmém místě kandidátní listiny KSČM pro volby do Zastupitelstva Karlovarského kraje konaných ve dnech 2. a 3. října 2020 je Ing. Jaroslav Souhrada, který ke své osobě uvádí:

Jsem lesní inženýr se zaměřením na ekonomiku lesního hospodářství. Pracuji pro Lesy ČR, v Lesní správě Kraslice. Bydlím v Kraslicích, jsem ženatý, mám dvě dospělé děti. Mimo přírody a lesnictví se zajímám o hudbu, knihy, divadlo a kulturu všeobecně.

Svou prací v krajském zastupitelstvu bych chtěl přispět k většímu rozvoji okrajových částí kraje. Jsem totiž dlouholetým zastupitelem města Kraslic a mám tak přehled o tom, co je nutné v rozvoji okrajových částí kraje podpořit. Především jde o zlepšení cestní sítě, rozvoj zdravotnictví a sociálních věcí, pomoc při řešení revitalizace opuštěných objektů, rozvoj cestovního ruchu a rekreace jako zdroje zaměstnanosti.  Do okrajových částí kraje bych chtěl přitáhnout mladé lidi a vytvořit jim podmínky pro život. Zároveň ale kladu důraz na zabezpečení důstojného života seniorů.