Držte si klobouky, jedeme z vršku! Zfalšované výsledky voleb amerického prezidenta vstupují do další fáze! Nic není rozhodnuto! Hrozí rozpad USA i vyhlášení vyjímečného stavu!

15. 12. 2020

V USA stále probíhá obrovská právní i politická bitva o výsledky voleb nového amerického prezidenta. Zatímco česká veřejnoprávní media, ale i některé internetové vyhledavače, jako zejména SEZNAM.CZ, CENTRUM.CZ celou dobu od voleb 3.11.2020 prezentují Joe Bidena, kandidáta Demokratické strany USA jako vítěze voleb a nového amerického prezidenta, realita v USA je jiná! Tam stále není rozhodnuto a nikdo zatím nebyl jmenován vítězem voleb a novým americkým prezidentem.

V průběhu těchto voleb byly prokázány obrovské, ale skutečně obrovské volební podvody ve prospěch Joe Bidena. Ať to byly podvody elektronickou cestou na sčítacích strojích hlasů voličů či počítačových serverech, tak i při poštovním hlasování. V některých volebních okrscích států USA byla účast voličů několik set procent. Rekordmanem je jeden okrsek, kde byla volební účast registrovaných voličů přes 800%!!! Tzn. 8x více voličů tam hlasovalo, než je tam registrováno voličů.

USA se tak dostaly se svým volebním systémem na úroveň nějaké banánové republiky.

V případě prokázání volebních podvodů, hrozí představitelům jednotlivých států "těžké kriminály". Týká se to guvernerů, státních tajemníků, předsedů státních volebních komisí, ale i mnoha dalších lidí. Ti se proto brání zuby - nehty jakémukoliv důkazu o falsifikaci voleb.

Jsou tam vyvíjeny obrovské politické tlaky na soudce v jednotlivých státech, aby neuznaly důkazy k falsifikaci voleb. Ministr spravedlnosti a hlavní prokurátor Barr, který před časem prohlásil, že byly jen drobné nedostatky při hlasování a že jinak byly volby v pořádku, podal demisi!

Media globalistů v čele se CNN torpedují jakékoliv informace o důkazech falsifikace voleb. 

V několika amerických státech volí alternativní volitele! V některých státech, kde byly takto zfalšované volby a kde byli jmenováni na základě uznaných výsledků těchto voleb volitelé, kteří budou hlasovat pro Joe Bidena, tak tam nyní nejvyšší zákonodárné sbory států přes protesty guvernerů volí alternativní volitele, kteří budou hlasovat pro Donalda Trumpa. Tím se stalo, že některé státy mají dvoje, tedy i alternativní volitele!

Celá záležitost míří k Nejvyššího soudu, kde dojde k zásadnímu střetu!

Hlavní důkazy o falsifikaci voleb ještě nebyly předloženy!

Do machinace s výsledky voleb ve prospěch Joe Bidena byla údajně zapojena i ředitelka CIA Gina Haspel. Ta je údajně zatčena a zraněna z přestřelky se speciální jednotkou americkou armády, která vzala útokem středisko CIA v německém Frankfurtu nad Mohanem, odkud se prováděly machinace s výsledky voleb na sčítacích strojích a počítačových serverech. Je údajně držena na neznámém místě, pod ostrahou speciální vojenské jednotky DELTA. Objevila se informace z jednoho zdroje, že byla při přestřelce zastřelena. Nemůžeme to potvrdit, ani vyvrátit. Haspel zmizela z informačního pole.

Samizdatovými informačními zdroji, které přináší důkazy o podvodech na prezidentských volbách v USA probleskly zprávy, že z tohoto střediska americké CIA v Německu se manipulovaly výsledky voleb minimálně v 35 zemích světa, kde se používá tento software firmy Dominion. Otazník se vznáší i nad Českou republikou?

Svět se ocitl v těchto dnech díky USA, což je jaderná mocnost, na pokraji propasti. V USA hrozí občanská válka, hrozí rozpad USA na jednotlivé státy, případně na několik soustátí!

Armáda USA, speciální jednotky armády USA, i NSA - Národní bezpečnostní agentura USA, která špehuje elektronicky celý svět, stojí na straně prezidenta Trumpa! Někteří generálové vyzývají prezidenta Trumpa, aby na základě volebních podvodů a selhání justice vyhlásil v zemi vyjímečný stav a aby se uskutečnily nové volby amerického prezidenta, pod dohledem americké armády. Trump se tomu zatím brání! 

Situace v USA je vážná! Rozhodnuto zatím zdaleka není! Můžeme se dočkat překvapivých událostí! Sledujte proto sami alternativní informační zdroje!

Česká veřejnoprávní media v čele s Českou televizí nezrcadlí pravdivě skutečné dění v USA, ale prezentují pouze zájmy globalistů, kteří propagují Joe Bidena - zastánce starých pořádků, válek a rabování ve světě!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Igor Panarin