Aktuální informace o gradující situaci v USA po napadení Kongresu z 6.1.2021

12. 1. 2021

S přestávkou čtyř dní přinášíme nové aktuální informace o dění v USA po napadení Kongresu USA, kde 6.1.2021 zasedaly obě komory amerického Kongresu (Parlamentu), kde se právě jednalo o potvrzení nového amerického prezidenta do funkce.

Informace, jak komentují události v USA česká media máte k dispozici na jiných serverech, proto se zaměříme pouze na informace ze světa.

Podle dostupných textových informací z různých článků a hlavně z videí a různých videokomentářů se ukazuje, že napadení Kongresu bylo dlouhodobě připravované různými skupinami v USA. 

Prezident Trump vyzval své voliče a podporovatele, aby přišli k budově Kongresu v den konání společného zasedání obou komor amerického Kongresu. Aby jej morálně i politicky podpořili při volbě nového prezidenta, kde by pravda o falsifikaci prezidentských voleb vyšla plně najevo a pravda zvítězila nad lží. 

Trump chtěl, aby přítomná veřejnost slyšela argumenty, kde a v čem byly volby zfalšované. Na jeho podporu přišly k budově Kongresu statisíce až 3 miliony jeho podporovatelů (dle různých informačních zdrojů). Byly to lidé různého věku, různé pleti i sociálního postavení.

Na tuto demonstraci přišli také organizované bojůvky Hnutí The Proud Boys, což je krajně pravicová, neofašistická a pouze mužská politická organizace, která propaguje a účastní se politického násilí ve Spojených státech a v Kanadě. Tuto organizovanou jednotku, jsme vám ukazovali v minulém článku na odkazu na video, jak jde k budově Kongresu. V té době jsme ještě nevěděli o koho jde. Jednalo se asi o 100 mužů, přičemž velitelé menších jednotek (čet této jednotky) měli na hlavě oranžové pletené čepice. Později jsme zahlédli jejich společnou fotografii v jednom TV zpravodajském videu z Kongresu (viz foto na konci tohoto článku). 

Lidé z této fašistické bojůvky pronikli prokazatelně do budovy Kongresu, jednak se to pozná podle čepic na videích, ale také podle obličejů. Vzali si na sebe trička a oblečení se symbolikou Trumpa.

Dále bylo zveřejněno video, kde je vidět, jak ochranka Kongresu uvolňuje zátarasy a pouští jinou početnou skupinu lidí ke Kongresu a později do budovy Kongresu! Jednalo se o lidi z Antify.

To znamená, že minimálně část ochranky Kongresu byla předem informována o tom, co se chystá a byla spojena s násilníky a pustila je dovnitř budovy. Dokonce se našli někde na internetu zveřejněné fotografie, jak se jeden příslušník ochranky Kongresu fotografuje uvnitř budovy s těmito lidmi (jak si s nimi dělal v budově Kongresu selfi)!

Tuto skupinu údajně přivezli k budově Kongresu 3 autobusy, za doprovodu městské policie Washingtonu. (Tuto informaci o doprovodu městské policie těchto autobusů jsme získali z jednoho videorozhovoru na Youtube, videodůkazy pro to zatím nemáme).

Co je zajímavé je to, že velitel ochranky Kongresu požádal o pomoc Národní gardu USA (a také starostku Washingtonu Murie Bowser - demokratka). Národní garda byla dislokována na území Washingtonu a to v době ještě před 14:00 hodinou. K napadení Kongresu došlo cca ve 14:00 hodin v době, kdy se projednávaly uvnitř budovy na zasedání obou komor parlamentu první důkazy o falsifikaci prezidentských voleb ve státě Arizona. Ale plně vyzbrojená Národní garda přijela na pomoc ochrance Kongresu až v 17:40 hodin. Tedy o více než 3,5 hodiny později! Otázka zní proč?! Jak je to možné?

V odpovědi televizní reportérce TV PBS NewHour starostka Washingotnu dne 11.1.2021 uvedla jednou větou. Ano, to se vyšetřuje!

Jak jsme psali v minulém článku v tento moment napadení Kongresu došlo k přerušení společné schůze a kongresmani (členové obou komor Kongresu) byli evakuováni podzemním tunelem (metrem) na jiné místo ve Washingtonu.  Když se ochrance a Národní gardě podařilo dostat situaci po několika hodinách v Kongresu pod kontrolu, tak po těchto událostech už se otázka podvodů na volbách v Arizoně hodila na jednání obou komor pod stůl. Z programu byl následně také vyřazen bod „Projednání podezření z falsifikace volebních výsledků na volbách prezidenta v Georgii“. 

Při útoku na Kongres 6.1.2021 se údajně z kanceláře Nacy Pelosi, 80-ti leté předsedkyně Sněmovny reprezentantů za demokraty ztratil její notebook. Nancy Pelosi je po této události velmi silně nervozní, až hysterická! Neví se, jestli je to pravda s tím notebookem. A neví se zatím, kdo ten notebook případně má a co tam všechno bylo k nalezení za informace, zejména za kompromitující informace. Pro odborníky není problém „rozlomit“ zaheslovaný přístup do notebooku, zejména, pokud se jedná o lidi z nějakých specializovaných bezpečnostních útvarů na kyberoperace!

Z výše uvedeného je patrné, že při útoku na Kongres se jednalo o předem připravenou a naplánovanou akci, vícekolejnou operaci, na které se podílelo zřejmě více aktérů nezávisle na sobě, kdy každý sledoval nějaký svůj cíl!

Přičemž se jednalo o precizně provedenou akci, jak zneužít Trumpovo podporovatele po útoku na Kongres proti němu! A tím zároveň zabránit projednávání falsifikace na volbách prezidenta a v konečném cíli docílit zvolení novým americkým prezidentem Joe Bidena kandidáta Demokratické strany.

Nancy Pelosi je nyní fanatickou prosazovatelkou odvolání prezidenta Trumpa z funkce, 10 dní před koncem jeho mandátu prezidenta. Je prosazovatelkou tzv.  impeachementu, odvolání prezidenta z funkce podle 25. Dodatku Ústavy USA, kde se píše, že prezident není schopen ze zdravotních důvodů vykonávat svou funkci. 

Z reakcí demokratů i Pelosi  je patrné, že se bojí nějakých činů současného prezidenta Trumpa, který je stále vrchním velitelem armády USA.

Vůči Trumpovi je v těchto dnech rozpoutána v amerických mediích i ze strany demokratů obrovská mediální štvanice. Doslova mediální linč, že on je zodpovědný za napadení Kongresu jeho podporovateli a voliči! Zavládla masová psychóza a hysterie!

Demokrati se údajně chystají sestavovat seznamy lidí, kteří veřejně podporují prezidenta Trumpa a budou je chtít odstranit ze státní správy (vyhodit ze zaměstnání). Údajně některá jména z tohoto seznamu už pronikla na veřejnost.

Tato mediální štvanice má především za cíl mediálně přehlušit jakékoliv debaty o tom, že se někde falšovalo na volbách prezidenta!

Facebook i Twitter plně odřízly Trumpa, současného legálně zvoleného prezidenta USA od přístupu k sociálním sítím k jeho účtům, kde má desítky milionů lidí v přátelích, kteří jej sledují on-line. Něco neslýchaného v zemí „vzorové demokracie“, co si dovolí soukromá media a sociální sítě. (Poučení i pro naší zemi). Prezident USA, v zemi, kde je svoboda slova zakotvena v Ústavě USA na prvním místě, nemůže promluvit v této situaci k národu!!!
Prezident Trump se pokusil narychlo přesměrovat svoje podporovatele na sociální síť PARLER, kterou však okamžitě zablokovaly mediální giganti na sociálních sítích GOOGLE, AMAZON a další.

Dne 10.1.2021 se uskutečnil za přihlížení policie ve Washingtonu pochod ulicemi města plně vyzbrojené Antify, bojůvek, které podporuje finančně George Soros, který podporuje demokraty. Tyto skupinky demolovaly a zapalovaly před pár měsíci některá americká města! Ve Washingtonu pochodovaly bez jakékoliv reakce policie! 

Jeden ze židových youtuberů Leon Weinstein z Los Angeles hovoří ve svých pořadech na Youtube z 11.1.2021 o tom, že v USA nastupuje fašizace! Přirovnal situaci kolem amerického Kongresu k situaci s podpálením německého Reichstagu fašisty!

Trump se po těchto událostech v Kongresu ze 6.1.2021 stáhl do pozadí. Již včera v noci bylo avizováno, že vystoupí v přímém televizním projevu na TV stanici Fox News, jediné televizi, která mu dala prostor. Ale projev se nekonal. Neví se, co je s ním, neví se kde prezident Trump momentálně je. Neví se, jestli je živ! Drobná prohlášení za něj vydávají lidé z jeho tiskového odboru. Zítra ve středu by měl Trump navštívit stát Texas.

Ve státě Michigan byl vydán zákaz nosit zbraně na veřejnosti. Byla tam prý odhalena ozbrojená skupinka, která chtěla unést guvernérku státu Gretchen Whitmerovou (demokratku). V Michiganu, jak jsme psali dříve byl jeden volební okrsek rekordmanem v USA. Volilo tam údajně cca 781,1 % voličů. Vyhrál tam volby Joe Biden. Podle guvernérky byly volby prezidenta  ve státě Michigan v pořádku!?

Nancy Pelosi a její straníci ve Sněmovně reprezentantů požádali Národní gardu o ochranu budovy Kongresu se zdůvodněním, přípravy na inauguraci nového prezidenta 20.1.2021. K budově Kongresu bylo přesunuto již 10.000 příslušníků plně vyzbrojené Národní gardy, jejich počet má narůst v nejbližších dnech na 15.000 příslušníků. Kolem budovy se nyní buduje průhledný plot z plexiskla (zřejmě neprůstřelného), který má výšku 2,5 metru.

Prezident Trump dne 12.1.2021 pomocí písemného příkazu a oznámení mediím prostřednictvím tiskového mluvčí vyhlásil ve Washingtonu „nouzový stav“ (mimořádný stav) do dne inaugurace nového prezidenta USA. Kdy by armáda měla pomoci s udržením pořádku a zajištěním bezpečnosti ve městě. 

Joe Biden se včera nečekaně sešel ve Velké Británii s britskou královnou. Dopravila jej tam za mimořádných bezpečnostních opatření tajná služba USA!  Je to zajímavá informace v souvislosti s tím, že Donald Trump bojoval proti tomu, aby omezil, nebo zbavil USA otěží ze strany Velké Británie, která stojí v pozadí Deep State USA a většinově ovládá soukromou akciovou společnost americký FED (Federální rezervní systém USA), který vydává do oběhu americkou měnu, tedy zelený americký dolar a který spravuje zásoby zlata uložené v tomto systému v USA. Velké akciové podíly v této společnosti vlastní klany britských Rotschildů a amerických Rockefelerů!

Političtí komentátoři ve světě si také všímají dřívějších a současných prohlášení Joe Bidena, která jsou opakem toho, co kdy tvrdil. 
Majdan na Ukrajině a útok vzbouřenců na sídlo ukrajinského prezidenta byla tehdy podle Joe Bidena – oslava a vítězství demokracie!
Útok na Kongres USA je trestuhodným a hrubým útokem na podstatu americké demokracie!

Mítinky opozice v Rusku jsou podle Joe Bidena svrchovanost práva občanů.
Mítinkující občané u Kongresu USA jsou podle Joe Bidena vnitřní teroristé a nájemní protistátní rozvraceči.

Nikoho není možné trestat za slova. Musí být zachována svoboda slova – Joe Biden.
Jak ale vidíme, nemůže tak činit současný legálně zvolený prezident USA Donald Trump?!

Svět spolu s námi zírá, co je všechno možné v údajně nejdemokratičtější zemi světa! Události budou ještě gradovat.

Budeme je s Vámi společně dále sledovat!

Níže je video, kde můžete vidět, jak ochranka Kongresu pouští protestatnty k budově Kongresu. Sama ochranka odstraňuje zábrany. Cca v 09:40 minuty na videu.

Video: 

Fotogalerie

Velitelé jednotek Proud Boys USA v oranžových čepicích u Kongresu USA 6.1.2021 - neonacistické organizace
Proud Boys se fotí uvnitř Kongresu 6.1.2021
Členové Proud Boys jdou ko Kongresu
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Igor Panarin, PBS NewHour