Letní dětský tábor

10. 5. 2017

15. ročník letního dětského tábora 2017 se uskuteční v rekreačním středisku Svatý Štěpán v termínu od soboty 29.7. do soboty 12.8.2017.

 

Cena tábora 4.200,- Kč.

Tábor je určen pro děti od 6 do 15 let.

 

Rekreační středisko Svatý Štěpán je umístěné na břehu Štěpánského rybníka v nádherné přírodě Brdských lesů.

Ubytování je v pevných budovách ve čtyřlůžkových pokojích. V každé budově jsou sociální zařízení, teplá voda po celý den.

Stravování – v příjemné jídelně pětkrát denně včetně dvou teplých jídel, pitný režim je zajištěn po celý den.

Celotáborová hra:

Celotáborová hra „PIRÁTSKÁ VÝPRAVA“.

Na co se můžete letos těšit?

Večer máš na výběr:

  • dobrodružství
  • koupání v rybníku i aquaparku
  • sportovní utkání
  • stezku odvahy
  • vycházky do přírody
  • výlety do okolních měst
  • diskotéku
  • promítání filmu
  • zpívání s kytarou u táboráku

 

Na závěr se rozloučíme na maškarním plese.

Tak neváhej a stáhni si předběžnou přihlášku (http://www.taboracek.eu/dokumenty/?Itemid=81), kterou můžeš zaslat na adresu provozovatele, nebo vyplnit elektronicky a zaslat na info@taboracek.eu.

Další informace můžete získat u hlavní vedoucí Mgr. Marcely Šnajdrové.

 

Na všechny "staré" zálesáky i jejich nové kamarády se moc a moc těší vaši vedoucí!

Pedagogický kolektiv našeho tábora

Kolektiv tábora tvoří pečlivě vybraní a proškolení pracovníci, kteří se sami našeho tábora zúčastňovali jako děti. Svou práci oddílového vedoucího provádí v době studijního volna nebo dovolené a dělají ji s neutuchajícím elánem a pílí. Každý rok prochází odborným školením o práci s dětmi, o poskytnutí první pomoci, bezpečnosti práce a právními ustanoveními ČR pro konání dětských táborů. Chod tábora tak obohacují o nové nápady, inspirace, inovace a snaží se dětem utvářet krásné a zábavné léto. Děti se tak díky nepřebernému množství her, hádanek, výletů a soutěží rády každé léto na tábor vracejí.

Zdravotní dozor

Pro případy, kdy je potřeba lékařské ošetření, je v místě tábora zajištěn zdravotnický dozor zdravotníkem vyškoleným pro zotavovací akci v souladu se zákonem č. 258/2000 Sb. O ochraně veřejného zdraví (§11) ve znění zákona 274/2003 Sb., a zákona 148/2004 Sb.

V případě vážnějších problémů je pro děti připraven automobil pro dopravu nemocného k nejbližšímu lékaři či nemocnice. Nejbližší zdravotnické zařízení (nemocnice) je v nedalekých Rokycanech a Plzni. Táborová ošetřovna je nadstandartně vybavena a její součástí je "marodka", kde jsou oddělené izolace pro chlapce a dívky s vlastním sociálním zařízením.

Děti mají po celou dobu tábora uzavřenu úrazovou pojistku.